Wah,, System-ku Crashed..T_T

Wah,,sial banget…operating system-ku crashed..

gak tahu,,mungkin karena aku sering ganti2 antivirus sejak KAspersky mem-blacklist banyak key bajakan…

wah,,sulit bener cari yang lebih bagus dari antivirus yang satu ini…

Sialnya windows-nya crashed saat aku lagi MEdan,, gak bawa CD-Bag,, sial bener lah…

abangku yang dari kisaran juga lupa bawa CD-bag,, bener2 lengkap..

cari2 seisi rumah..ternyata ada peninggalan CD windows-ku yang lama…

mudah2an aja bisa,,

ini lagi backup partisi C:>

he99x….sempat2nya nge-blog…

About mhar_teens

I'm only an ordinary boy... still confused about my future,, I only know that God has a great plan for me View all posts by mhar_teens

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: